"CARUM PETROSELINUM SEED OIL"


hautpflegemittel Datum: 21.06.2019

INCI-Name:
CARUM PETROSELINUM SEED OIL
PhEur-Name:
CAS-No.:
8000-68-8
EINECS/ELINCS-No.:
Nebenwirkungen/Erfahrungen:
Kommentar lesen/schreiben über
CARUM PETROSELINUM SEED OIL
Manufacturers/Suppliers
Search more Information:
Search
Beauty Kosmetik Schönheit
CARUM PETROSELINUM SEED OIL
CARUM PETROSELINUM SEED OIL
CARUM PETROSELINUM SEED OIL
CARUM PETROSELINUM SEED OIL
CARUM PETROSELINUM SEED OIL
INCI-Name: IUPAC-Name: INN-Name: Anwendung:
[EN] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Carum Petroselinum Seed Oil is a volatile oil obtained from the seeds of the parsley, Carum petroselinum, Apiaceae Skin conditioning
[DE] Carum Petroselinum Seed Oil ist ein etherisches Öl aus den Samen der Persilie, Carum petroselinum, Apiaceae hautpflegemittel
deutsch

Beauty Kosmetik Schönheit
Kennen Sie ...
POTASSIUM LACTATE
Kaliumlactat mit der Funktion Antimikrobiell?
prior entry
CARUM PETROSELINUM EXTRACT
Carum Petroselinum Extract ist ein Extrakt des Petersilien-Krautes, Carum petroselinum, Apiaceae
following entry
CARVONE
2-Methyl-5-(1-methylvinyl)cyclohex-2-en-1-on
[FR] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Carum Petroselinum Seed Oil est une huile volatile extraite des graines du persil, Carum petroselinum, Ombellifčres Entretien de la peau
[CS] Carum Petroselinum Seed Oil je prchavý olej získávaný ze semen petržele, Carum petroselinum, Apiaceae, petržel obecná, miríkovité Pletový kondicionér
[DA] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Carum Petroselinum Seed Oil er en flygtig olie, der udvindes af frřene fra persille, Carum petroselinum, Umbelliferae Hudbalsam
[ES] Aceite volátil obtenido de semilla de perejil, Carum petroselinum, Apiaceae Acondicionador de la piel
[ET] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Carum Petroselinum Seed Oil on aedpeterselli, Carum petroselinum'i, Apiaceae, seemnetest saadud eeterlik őli Nahapalsam
[FI] Carum Petroselinum Seed Oil on persiljan, Carum petroselinum, Umbelliferae, siemenistä saatava haihtuva öljy Ihoa hoitava aine
[IT] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Il "Carum Petroselinum Seed Oil" č l’olio volatile ottenuto dai semi del prezzemolo, Carum petroselinum, Umbelliferae Condizionante cutaneo
[LT] petražoliu seklu aliejus – eterinis aliejus, gaunamas iš petražoliu, Carum petroselinum, Apiaceae, seklu Odos kondicionavimo medžiaga
[LV] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Carum Petroselinum Seed Oil ir gaistoša ella, ko iegust no petersilu Carum petroselinum (Apiaceae) seklam Adu kondicionejoša viela
[MT] Iz-Zejt taz-Zerriegha ta’ Carum Petroselinum huwa zejt volatili miksub miz-zerriegha tat-tursin, Carum petroselinum, Apiaceae L-ikkundizzjunar tal-gilda
[NL] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Carum Petroselinum Seed Oil is de vluchtige olie gewonnen uit de zaden van de peterselie, Carum petroselinum, Apiaceae Huidverzorger
[PL] Carum Petroselinum Seed Oil to olejek eteryczny otrzymywany z nasion pietruszki, Carum petroselinum, Apiaceae Odzywiajaca skóre
[PT] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Carum Petroselinum Seed Oil é um óleo volátil obtido das sementes da salsa, Carum petroselinum, Umbelliferae Amaciador de pele
[SK] Carum Petroselinum Seed Oil je éterický olej získaný zo semien petržlenu, Carum petroselinum, Apiaceae, petržlen obycajný, mrkvovité Látka na zlepšenie kondície pokožky
[SL] CARUM PETROSELINUM SEED OIL Carum Petroselinum Seed Oil je hlapno olje, pridobljeno iz semen peteršilja, Carum petroselinum, Apiaceae Nega kože
[SV] Carum Petroselinum Seed Oil är en flyktig olja frĺn fröna frĺn persilja, Carum petroselinum, Apiaceae Hudkonditionerande

Kosmetik Home Datum: 21.06.2019 [wirkung, anwendung, verwendung, funktion, nebenwirkung, herkunft, wechselwirkung, haut]
Impressum/Haftung/Disclaimer
Die Daten sind möglicherweise fehlerhaft! Bitte um Hinweise. Data may be not free of mistakes. Please inform, if you find mistakes on datas.