"LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT"


hautpflegemittel Datum: 16.09.2019

INCI-Name:
LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT
PhEur-Name:
CAS-No.:
223749-57-3
EINECS/ELINCS-No.:
Nebenwirkungen/Erfahrungen:
Kommentar lesen/schreiben über
LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT
Manufacturers/Suppliers
Search more Information:
Search
LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT
LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT
LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT
LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT
LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT
INCI-Name: IUPAC-Name: INN-Name: Anwendung:
[EN] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Ligustrum Lucidum Extract is an extract of the berries of Ligustrum lucidum, Oleaceae Skin conditioning
[DE] Ligustrum Lucidum Extract ist ein Extrakt aus den Früchten von Ligustrum lucidum, Oleaceae hautpflegemittel
deutsch

Kennen Sie ...
MAGNOLIA ACUMINATA EXTRACT
Magnolia Acuminata Extract ist ein Extrakt aus der Rinde von Magnolia acuminata, Magnoliaceae mit der Funktion Adstringierend/hautschützend?
prior entry
LIGNUM POWDER
Lignum Powder ist ein durch Zermalen von Holz gewonnenes Pulver
following entry
LILIUM CANDIDUM EXTRACT
Lilium Candidum Extract ist ein Extrakt aus der Zwiebel der Madonnenlilie, Lilium candidum, Liliaceae
[FR] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Ligustrum Lucidum Extract est un extrait des baies de Ligustrum lucidum, Oléacées Entretien de la peau
[CS] Ligustrum Lucidum Extract je výtažek získávaný z bobulí Ligustrum lucidum, Oleaceae, ptací zob lesklý, olivovité Pletový kondicionér
[DA] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Ligustrum Lucidum Extract er en ekstrakt af bćrrene fra Ligustrum lucidum, Oleaceae Hudbalsam
[ES] Extracto de baya de Ligustrum lucidum, Oleaceae Acondicionador de la piel
[ET] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Ligustrum Lucidum Extract on läikiva ligustri, Ligustrum lucidum'i, Oleaceae, marjadest saadud ekstrakt Nahapalsam
[FI] Ligustrum Lucidum Extract on Ligustrum lucidum, Oleaceae -kasvin marjoista saatava uute Ihoa hoitava aine
[IT] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Il "Ligustrum Lucidum Extract" č un estratto delle bacche del Ligustrum lucidum, Oleaceae Condizionante cutaneo
[LT] ligustru ekstraktas – Ligustrum lucidum, Oleaceae, uogu ekstraktas Odos kondicionavimo medžiaga
[LV] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Ligustrum Lucidum Extract ir ekstrakts no ligustra Ligustrum lucidum (Oleaceae) ogam Adu kondicionejoša viela
[MT] L-Estratt ta’ Ligustrum Lucidum huwa estratt tal-frott (berries) ta’ Ligustrum lucidum, Oleaceae L-ikkundizzjunar tal-gilda
[NL] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Ligustrum Lucidum Extract is een extract van de bessen van de liguster, Ligustrum lucidum, Oleaceae Huidverzorger
[PL] Ligustrum Lucidum Extract to wyciag z jagód ligustru lsniacego, Ligustrum lucidum, Oleaceae Odzywiajaca skóre
[PT] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Ligustrum Lucidum Extract é um extracto das bagas do alfenheiro-do-japăo, Ligustrum lucidum, Oleaceae Amaciador de pele
[SK] Ligustrum Lucidum Extract je výtažok z plodov Ligustrum lucidum, Oleaceae Látka na zlepšenie kondície pokožky
[SL] LIGUSTRUM LUCIDUM EXTRACT Ligustrum Lucidum Extract je ekstrakt jagodicevja lilije, Ligustrum lucidum, Oleaceae Nega kože
[SV] Ligustrum Lucidum Extract är ett extrakt av bären frĺn Ligustrum lucidum, Oleaceae Hudkonditionerande

Kosmetik Home Datum: 16.09.2019 [wirkung, anwendung, verwendung, funktion, nebenwirkung, herkunft, wechselwirkung, haut]
Impressum/Haftung/Disclaimer
Die Daten sind möglicherweise fehlerhaft! Bitte um Hinweise. Data may be not free of mistakes. Please inform, if you find mistakes on datas.