"CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER"


Abrasiv Datum: 08.12.2021

INCI-Name:
CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER
PhEur-Name:
CAS-No.:
EINECS/ELINCS-No.:
Nebenwirkungen/Erfahrungen:
Kommentar lesen/schreiben über
CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER
Manufacturers/Suppliers
Search more Information:
Search
Beauty Kosmetik Schönheit
CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER
CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER
CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER
CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER
CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER
INCI-Name: IUPAC-Name: INN-Name: Anwendung:
[EN] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER Chamaecyparis Obtusa Powder is the dried powder obtained from the stem and branch of Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Abrasive
[DE] Chamaecyparis Obtusa Powder ist das trockene Pulver aus Stamm und Zweigen der Hinokischeinzypresse, Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Abrasiv
deutsch

Beauty Kosmetik Schönheit
Kennen Sie ...
CI 45350
Dinatrium-2-(3-oxo-6-oxidoxanthen-9-yl)benzoat und dessen zugelassene Farblacke und Salze mit der Funktion Kosmetischer Farbstoff?
prior entry
CHAMAECYPARIS OBTUSA OIL
Chamaecyparis Obtusa Oil ist das aus der Rinde der Hinokischeinzypresse, Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae, gepresste Öl
following entry
CHAMAZULENE
7-Ethyl-1,4-dimethylazulen
[FR] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER Chamaecyparis Obtusa Powder est la poudre séchée obtenue ŕ partir du tronc et des branches de Chamaecyparis obtusa, Cupressacées Agent abrasif
[CS] Chamaecyparis Obtusa Powder je sušený prášek získávaný z vetví cyprišku tupolistého, Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae, cyprišek tupolistý, cyprišovité Abrazivum
[DA] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER Chamaecyparis Obtusa Powder er det třrrede pulver fra stammen og grenene fra Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Slibende
[ES] Polvo seco obtenido de tallo y rama de Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Abrasivo
[ET] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER Chamaecyparis Obtusa Powder on tömbiokkalise ebaküpressi, Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae, vősudest ja oksadest saadud kuivatatud pulber Abrasiiv
[FI] Chamaecyparis Obtusa Powder on japaninsypressin, Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae, varresta ja oksista saatava kuivattu jauhe Hankaava aine
[IT] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER La "Chamaecyparis Obtusa Powder" č la polvere essiccata ottenuta dagli steli e dai rami della Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Abrasivo
[LT] bukojo puskiparisio milteliai – džiovinti milteliai, gaunami iš Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae, kamieno ir šaku Abrazyvas
[LV] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER Chamaecyparis Obtusa Powder ir sauss pulveris, ko iegust no Chamaecyparis obtusa (Cupressaceae) stumbra un zariem Abraziva viela
[MT] It-Trab ta’ Chamaecyparis Obtusa huwa t-trab imnixxef miksub miz-zokk u l-fergha tas-sigra Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Abraziv
[NL] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER Chamaecyparis Obtusa Powder is het gedroogde poeder gewonnen uit de stam en de takken van Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Schuurmiddel
[PL] Chamaecyparis Obtusa Powder to suszony proszek otrzymywany z pnia i galezi Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Scierajaca
[PT] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER Chamaecyparis Obtusa Powder é um pó seco obtido dos caules e ramos de Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Abrasivo
[SK] Chamaecyparis Obtusa Powder je vysušený prášok získaný z výhonkov a vetiev Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Abrazívna látka
[SL] CHAMAECYPARIS OBTUSA POWDER Chamaecyparis Obtusa Powder je posušen prašek, pridobljen iz stebla in vej vrste Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Abraziv
[SV] Chamaecyparis Obtusa Powder är ett torkat pulver som utvinns ur grenarna och stammen av japansk cypress, Chamaecyparis obtusa, Cupressaceae Slipande

Kosmetik Home Datum: 08.12.2021 [wirkung, anwendung, verwendung, funktion, nebenwirkung, herkunft, wechselwirkung, haut]
Impressum/Haftung/Disclaimer
Die Daten sind möglicherweise fehlerhaft! Bitte um Hinweise. Data may be not free of mistakes. Please inform, if you find mistakes on datas.